Το Vmax Hifu αποτελεί ένα σύγχρονο μηχανημα θεραπείας για αναίμακτο λίφτινγκ και αναίμακτη λιποαναρρόφηση – λιπογλυπτική σε πρόσωπο και σώμα. Ανώδυνο, εύκολο στην χρήση, με άμεσα αποτελέσματα που έχουν διάρκεια.

Μια από τις πιο πρόσφατες καινοτόμους θεραπείες, που αποτελεί την εναλλακτική επιλογή στο χειρουργικό lifting.

Στην αναζήτηση καινοτόμων θεραπειών και με τη χρήση νέας τεχνολογίας της Vmax HIFU της Dermaline, το μη επεμβατικό lifting με υπερήχους U/S (HIFU) αποτελεί μια εναλλακτική επιλογή στο χειρουργικό lifting, αφού αναδιαμορφώνει το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, με αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό, δίνοντας ξεκούραστη και νεανική όψη. Πρόκειται για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και βασίζεται στη δράση της εστιασμένης διείσδυσης των υπερήχων (U/S) σε βάθος έως 4,5 mm, δηλαδή, στο βάθος που φτάνει το επεμβατικό facelift.

Αποτελεί μια εντελώς αναίμακτη μέθοδο, χωρίς τομές και χωρίς να αφήνει ουλές και σημάδια. Δεν παρεμβαίνει στα εσωτερικά όργανα, δεν προκαλεί, δεν προκαλεί τραυματισμούς, είναι ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η δράση των υπερήχων στοχεύει με ακρίβεια στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων της επιδερμίδας, στο γνωστό SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System). Δηλαδή, τη στιβάδα εκείνη που επεμβαίνει ο πλαστικός χειρουργός σε ένα χειρουργικό facelift, για να ανυψώσει και να διορθώσει τον τόνο του χαλαρού δέρματος. Με τον ίδιο τρόπο, η θεραπεία εστιάζει επιλεκτικά στις προβληματικές περιοχές και σε πολλαπλά επίπεδα, επιτυγχάνοντας ένα φυσικό σταδιακά αποτέλεσμα σύσφιξης και ανόρθωσης των σημείων που εφαρμόζεται.

Το μη επεμβατικό lifting με υπερήχους U/S (HIFU) δεν προκαλεί φωτοευαισθησία και μπορεί να πραγματοποιηθεί όλες τις εποχές του χρόνου. Η δράση του δεν επηρεάζεται από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, διότι ο υπέρηχος στοχεύει στο βάθος και όχι στην επιφάνεια του δέρματος. Επίσης, δεν απαιτεί αναισθησία ούτε χρόνο αποθεραπείας και επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες. Τα αποτελέσματα της σύσφιξης και της ανόρθωσης του δέρματος είναι εμφανή αμέσως μετά τη συνεδρία και συνεχίζουν να βελτιώνονται διαρκώς για τους επόμενους 2-3 μήνες. Η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου είναι σε εξέλιξη και η πλήρης επανόρθωση επιτυγχάνεται μετά από 6 μήνες.

Η θεραπεία απευθύνεται σε άτομα άνω των 30 ετών, αφού τότε εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης και ρυτίδωσης και κάτω των 65 ετών, σε ηλικία δηλαδή που το δέρμα διατηρεί ακόμα μια σχετική ελαστικότητα. Εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου και του σώματος, όπου υπάρχουν χαλάρωση, ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Συγκεκριμένα, στο περίγραμμα του προσώπου, στα ζυγωματικά, στο διπλοσάγονο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ. Μπορεί να συνδυαστεί με ενέσιμη μεσοθεραπεία ή μεσοθεραπεία Dermapen, ενέσιμη βοτουλινική τοξίνη (Botox) και ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος. Αμέσως μετά τη θεραπεία μπορεί να παρουσιαστεί ήπιο ερεθισμός και ελαφρά ερυθρότητα ή οίδημα, που αποχωρούν σταδιακά τις επόμενες ώρες.